falke&blegvad

falke&blegvad har siden 2015 produceret film og visuel kommunikation til en bred vifte  af kunder bl.a Uddannelses- og Forskningsministeriet, Dansk Industri, Nordisk Film, Yngre Læger, Danmarks Frie Forskningsfond og Dansk Kunstnerråd.

Vores produktioner tager afsæt i et tæt samarbejde med vore kunder.  Efter indledende møder om indhold, formål og hensigt tager vi den kreative styring. Vi målretter kommunikationen til de ønskede målgrupper og udvikler det helt rette æstetiske udtryk til opgaven.

Vi mødte hinanden i DRs kulturafdeling, og trods forskellig baggrund (som henholdsvis filminstruktør og journalist) fandt vi sammen i et arbejdsfællesskab. Netop vores forskellige baggrund og alder har vist sig som en kolossal styrke i vores produktioner.

Emil Falke

Emil er uddannet filminstruktør fra den danske filmskole SUPER16 ved Nordisk Film. Han har allerede været nomineret med sine film til Det Danske Filmakademis Robert-priser, ligesom hans film er støttet af Det Danske Filminstitut. Han forbereder sin spillefilmsdebut ved siden af falke&blegvad.

Se film:
​​www.super16.dk/medlemmer/emil-falke

Ole Blegvad

Ole har arbejdet som journalist i 25 år. Primært stofområde er kultur, samfundsstof, politik og sport. Han har fra 1989-2014 arbejdet i DR blandt andet på TV-avisen.  Han har været vært i B&U-afdelingen og i radioprogrammet “Kulturnyt” på P1. I 2013 udgav han bogen “Berlindk” på PeoplesPress.

“…den musiske journalist Ole Blegvad giver pejlemærker, appetitvækkere og punktnedslag i mangfoldigheden.”
– Dagbladet Politiken,