“Vi har arbejdet sammen med falke&blegvad i forbindelse med et forskningsprojekt, hvor vi inddrager videoinformation. Vi vidste ikke helt hvad vi gerne ville have fra starten, men falke&blegvad fik lavet lige præcis det, vi havde brug for. De er dygtige og dedikerede, og det er tydeligt, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet med Emil og Ole var behageligt og fuldstændig  gnidningsfrit. Vi kan kun give dem vores varmeste anbefalinger.”

– Maiken Pontoppidan, forsker
VIVE

“Danske Skønlitterære Forfattere har arbejdet sammen med Falke & Blegvad om en række portrætvideoer af vore medlemmer. Både i den indledende fase og under selve optagelserne har vi oplevet en velgørende blanding af professionalisme og imødekommenhed, som har skabt en god og tryg atmosfære for, især de af vore forfattere, som ikke er så kameravante. Vi anbefaler med glæde Ole og Emil!“

– Peter H. Olesen, sekretær
Danske skønlitterære Forfattere.

“Det var en fornøjelse at arbejde sammen med falke&blegvad, der lynhurtigt levede sig ind i skolens miljø. De var begge dybt seriøse omkring deres arbejde. Og resultatet? Ja, se selv, det er eminent! Flere af de, der har set filmen, bliver helt rørt –det er da suverænt!”

– Marianne Hejlesen, skoleleder
Tolstrup-Stenum Friskole.

“falke&blegvad er dybt professionelle. De arbejder roligt og koncentreret, og man mærker nærmest ikke, at man er i gang med at lave en video. Der er sans for rytme, fortælling, klip, begyndelser og slutninger. Jeg kan varmt anbefale dem.“

​- Anne-Cathrine Riebnitzsky, forfatter
Modtager af De Gyldne Laurbær 2014

“I Yngre Læger er vi meget tilfredse med samarbejdet med Ole Blegvad og Emil Falke, som har produceret en række film for os. De er tydeligvis meget erfarne og garvede filmfolk/journalister, som hurtigt turner sig ind på, hvordan man får det bedst mulige produkt ud af det. De er usædvanligt effektive og professionelle, og vi kan kun give dem vores aller bedste anbefalinger.”

– Yngre Læger